TRESE SE EVROPA: Đordiju Berotomeuu ODZVONILO, klubovi digli glas!

Autor:

Sport

19.10.2021

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek Evrolige je na žestokom udaru klubova koji imaju stalnu licencu elitnog takmičenja.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Đordi Bertomeu prci čovek Evrolige

Trinaest evroligaša imaće danas sastanak čija će tema biti finansijsko poslovanje. Prema najavama grčke Gazete na njemu najverovatnije neće biti Đordi Bertomeu.

Razlog je što je osam klubova veoma nezadovoljno njegovim radom. U pitanju su Olimpijakos, Panatinaikos, Makabi, Žagiris, Efes, Armani, Bajern i CSKA. Za sada stranu Bartomeu i dalje drže španski klubovi: Real, Barselona i Baskonija, dok su Fenerbahče i Asvel neutralni.

Republika

Foto: Starsport

Crvena zvezda - Žalgiris

Suština problema je da ovih osam ekipa smatra da ima mnogo nepotrebnih troškova, koje pravi Bertomeu i njegov tim. Ovo je druga kriza u kratkom vremenskom intervalu. Prva je rešena tako što je Bertomeu dozvolio klubovima da imaju veći uticaj na donošenje odluka.

- Teško je sada očekivati promene u sred sezone, međutim mislim da je odlazak Bartomeua sa mesta izvršnog direktora na kraju sezone, sasvim izvestan- rekli su izvori iz grčkih klubova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading