Sabor košarkaških legendi u Moskvi: IVKOVIĆ, BODIROGA, DANILOVIĆ U ČAST GOMELJSKOM!

Autor:

Sport

13.12.2017

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turnir u čast ruske košarkaške legende Aleksandra Gomeljskog, koji će biti odigran 20. januara u Moskvi, okupiće na jednom mestu veliki broj svetskih vedeta u igri pod obručima, a učešće će uzeti trener Dušan Ivković i bivši igrači Dejan Bodiroga i Predrag Danilović.

Ivković je velike uspehe ostvario sa ekipom CSKA

Na terenu će se jedni drugima suprotstaviti timovi "Legendi Evrope" i "Legendi armije", a publika će moći da vidi velika imena poput Andreja Kirilenka, Dejana Bodirogu, Sašu Danilovića, Radoslava Nesterovića, Igora Kudeljina, Sergeja Panova, Sergeja Bazareviča, Ramunasa Šiškauskasa, Matijaža Smodiša, Teodorosa Papalukasa, Gregora Fućku, Pjerluiđija Marcoratija, Antoana Rigodoa, Mirsada Turkana (Jahović), Ibrahima Kutlaja, Jevgenija Kisurina, Valerija Dajneka, Džulijusa Nvosua, Nikitu Morgunova, Gordana Giričeka, Gintarasa Ejnikisa, Andreja Fetisova, Igora Kurašova, Mihaila Mikailova, Odeda Kataša i Fragiskosa Alvertisa.

Svoj dolazak tek treba da potvrde Džej-Ar Holden, Markus Braun, Arvidas Sabonis, Markus Veb, Hido Turkoglu i drugi.

Treneri na utakmici biće Dušan Ivković, Ivan Edeško i Stanislav Jeremin, a čitav događaj organizuje klub u kome je Gomeljski ostvario najveće uspehe - CSKA iz Moskve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading