EVROLIGA: Nastavljeno POSRTANJE Žalgirisa i Efesa, Barseloni DRAMA u Francuskoj!

Autor:

Sport

15.10.2021

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras je na programu bilo pet utakmica Evrolige, a naročito dramatično bilo je u Francuskoj, gde je Barselona savladala Monako rezultatom 85:81, posle produžetka.

Republika

Foto: Starsport

Košarkaš Žalgirisa Paulijus Jankunas na meču protiv Crvene zvezde u Beogradu

Nakon regularnog toka susreta bilo je 75:75, a najzaslužniji za trijumf "blaugrane" bio je Brendon Dejvis sa dabl-dabl učinkom od 25 poena i deset skokova. Kod Barse, dvocifreni su bili još i Laprovitola i Mirotić sa po 12 koševa, dok je kod Francuza prednjačio Majk Džejms sa 16 poena.

 

 

Žakgiris je nastavio da "posrće", a ovoga puta četa trenera Zdovca poražena je u dvorani "Mira i prijateljstva" od Olimpijakosa sa 83:68. Bila je to rutinska pobeda Pirejaca, koji su vodili od prvog do poslednjeg minuta, a najefikasniji pojedinac na meču bio je Slukas sa 17 poena. Kod Litvanaca, Mudiaj je postigao 16, a Milaknis 14 koševa, uz četiri trojke.

 

 

Aktuelni prvak Evrope, ekipa Efesa, zabeležila je i četvrti neuspeh na startu nove sezone. Turci su "glatko" poraženi u Milanu sa 75:71, iako rezultat to ne govori. Italijanski predstavnik je vodio tokom većeg dela meča, a imao je i dvocifrenu prednost. Efes je poslednji kvartal rešio u svoju korist sa 22:12, ali nije uspeo da dođe do preokreta.

Dilejni je "nosio" Milano do trijumfa sa 16 poena, dok je Vasa Micić bio najbolji u svojoj ekipi sa 16 poena, tri skoka i pet asistencija.

 

Real je, u Madridu, deklasirao Panatinaikos rezultatom 88:65, a prednjačili su Tavareš sa 17 poena (devet skokova) i Abalde sa 16, dok je Mejkon za "zelene" postigao 18.

Podsetimo, ranije večeras Crvena zvezda je poražena u Moskvi, od ekipe CSKA, a taj susret mogli ste da pratite uživo na našem portalu.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading