ŽOC SKLAPA OPASAN TIM: Partizanov marš kroz Zagreb, serija za nezaborav i trijumf crno belih u "Draženovom domu" (VIDEO)

Autor:

Sport

15.10.2021

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana su u okviru četvrtog kola regularnog dela ABA lige savladali u Zagrebu domaćina Cibonu rezultatom 79:61 (11:22, 26:19,13:16, 11:22)

Republika

Foto: Cibona/Mihal Jacić

Aleksa Avramović u Draženovom domu protiv Cibone

Crno-beli su na startu jasno stavili do znanja domaćem timu ko je u ovom momentu gazda na terenu! Partizan nije dozvolio Ciboni da kao na pripremnom meču letos ostvari ranu prednost i stekne dodatnu sigurnost u nastavku utakmice. Podestimo, "vukovi" su tada na "Liburna kupu" pobedili crno-bele.

 

 

Četa Željka Obradovića je u prvoj deonici napravila seriju od 18:0 i tako najavila važan trijumf u prestonici Hrvatske.

 

 

Pokušavao je domaćin da u nekoliko navrata istopi prednost crno-belih, a i pored dobre igre izabranika Vlade Jovanovića, "parni valjak" je u četvrtoj deonici dodao gas i za tili čas otišao na dvocifrenu prednost.

 

 

Bio je to kraj nadanja Cibone ove večeri i četvrti vezani trijumf crno-belih u regionalnom takmičenju. Sa druge strane tim iz Zagreba je u ovom trenutku na učinku od tri pobede i jednog poraza u ABA ligi.

 

 

Najefikasnini u taboru Partizana bio je Zek Lidej sa 24, dok je Kevin Panter meč sa završio devet postignutih poena. Sa druge strane Prkačin je bio najbolji u Ciboni sa 14, a Lovro Gnjidić je sakupio devet poena.

CIBONA - PARTIZAN 61:79 (11:22, 26:19,13:16, 11:22)


DVORANA: "Košarkaški centar Dražen Petrović" (2.000)  SUDIJE: Milan Nedović, Matej Špendl, Dragan Porobić

CIBONA:

CIBONA: Vujović, Radovčić 6, Vranković 8, Mustapić, Prkačin 14, Gegić 9, Vildoza 1, Majcunić, Gnjidić 9, Branković, Drežnjak 5, Rojvers 9.

PARTIZAN: Kuruc 3, Panter 9, Ledej 24, Zagorac 10, Avramović 6, Koprivica 2, Dangubić 8, Smailagić 2, Mur 9, Glas, Trifunović, Madar 5.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading