OGROMNO POJAČANJE U ABA LIGI: Potpisao zbog navijača!

Autor:

Sport

15.10.2021

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

nekadašnji košarkaš Milana, Kantua, CSKA iz Moskve i Baskonije Vladimir Micov, ovog leta vratio se u Podgoricu i pridružio se abaligaškom karavanu.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Radonjić i Vladimir Micov u razgovoru

Iskusni Micov (37) je govorio o svom povratku u redove crnogorskog tima:

- Osećam se sjajno, fizički i mentalno. Prvi put kada sam napustio rodni Beograd otišao sam u Crnu Goru. Generalno, mislim da je to bila najbolja odluka koju sam mogao da donesem, da napustim domovinu i počnem da igram na međunarodnoj sceni. Bio je to veliki korak u mojoj karijeri, iz sezone u sezonu sam napredovao i na kraju završio u Evroligi. Kada napustite tim normalno je pratite neke od trenera i igrača sa kojima ste radili. Da ispratite njihove rezultate tokom sezone. Od tada imam jako dobar odnos sa trenerom Crvene zvezde Dejanom Radonjićem, jer me je tada trenirao, kao i sa sportskim direktorom Gavrilom Pajovićem, koji je i dalje u klubu. Sa obojicom sam bio u kontaktu, kao i dvojicom ili trojicom igrača iz tog perioda. Naravno, došla je nova generacija sa mnogo mladih igrača, ali sam nastavio da ih pratim jer su igrali ABA ligu.

Micov je istakao da su ga domaći navijači oduševili na njegovom povratku:

- Bilo je vrlo emotivno kada sam se vratio posle devet godina. Dvorana je bila puna, bilo je sjajno videti klub na vrhunskom nivou. Odali su mi počast i bilo je jako emotivno. Imam dosta iskustva. Svestan sam svojih godina, ali se osećam sjajno i fizički i mentalno. Došao sam ovde kako bi osvojio što je više moguće trofeja. Svi znaju da vas osvajanje ABA lige vodi u Evroligu- ističe Micov za "Mozzartsport".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading