POKUŠEVSKI DRŽAO ČAS KOŠARKE: Jokić nije mogao da veruje kako Aleksej RAZBIJA Nagetse (VIDEO)

Autor:

Sport

15.10.2021

07:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsezona odnosno pripremni mečevi NBA lige su pri kraju. U jednom od poslednjih mečeva, košarkaši Denvera slavili su nad Oklahomom sa 113: 107 (26:30, 30:20, 21:33, 25:19, 11:5) a meč je obeležio mladi srpski košarkaš Aleksej Pokuševski.

Republika

Foto: Tanjug/AP/YouTube printscreen/ESPN/Ilustracija

Aleksej briljirao

Ovo je ujedno i prvi predsezonski trijumf Nagetsa koji su igrali bez lakše povređenog Nikole Jokića koji je duel posmatrao sa klupe.

Pokuševski je briljirao sa 22 poena od kojih četiri trojke, osam skokova i tri asistencije. Bila je to jedna od najboljih igara Pokua od kako je došao u NBA.

Mučili su se Nagetsi na startu meča, tokom druge deonice su se vratili u igru, ali su sa oscilacijama nastavlili tokom trećeg perioda.

Poslednja četvrtina donela je "igru živaca" i produžetak u kojem je tim iz Kolorada ipak došao do pobede.

Nagetse su predvodil Markus Hauard koji je ubacio 31 poen, Vil Barton je imao 14, Hajlad je dodao 13, Vlatko Čančar i Bol Bol po 12 ubačenih poena...

U ostalim mečevima, Lejkersi su nastavili sa posrtanjem i vezali su čak šesti poraz u predsezoni, i to protiv Kingsa koji su u nizu od devet trijumfa, računajući i letnju ligu.

Lebron je meč obeležio sa 30 poena uz po šest sokova i asistencija, Foks je bio predvodnik Kingsa sa 21 poenom, Dejvis je ubacio 20.

Atlanta se raspucala protiv Majamija, Jang je blistao sa 27 poena i 15 asistencija, Hanter ga je dobro ispratio sa 19 poena, Bogdan Bogdanović nije imao svoje veče. Ubacio je osam poena uz šut 3/10, 2/6 za tri, a dodao je asistenciju i četiri skoka za 23 i po minuta na terenu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading