EKSKLUZIVNO ZA SRPSKI TELEGRAF: Dimitris Itudis govorio o meču sa Zvezdom, njegove reči ODJEKNUĆE Srbijom!

Autor: Marija Stefanović

Sport

15.10.2021

04:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde igraju dobro ove sezone, ali, i pored toga, nadam se da neće odneti pobedu iz Moskve, kazao je u razgovoru za Srpski telegraf trener CSKA Dimitris Itudis (51).

Republika

Foto: Starsport

Dimitris Itudis

Crveno-beli će večeras (19.00, Sport klub 1) gostovati "armejcima" u četvrtom kolu Evrolige, a nakon trijumfa nad Žalgirisom u Beogradu (73:61) i pre toga Makabijem u Tel Avivu izabranici Dejana Radonjića pokušaće da upišu novu pobedu, i to u Moskvi.

MUČE IH POVREDE

Međutim, ako se pogledaju dosadašnji rezultati, to neće biti nimalo lako jer srpski tim nikad nije uspeo da zabeleži pobedu na gostovanju u Rusiji na pet utakmica. Trener CSKA se nada da će se ta tradiciji nastaviti.

- Ja sam trener CSKA i normalno je da želim da situacija ostane ista i da mi nastavimo da pobeđujemo u Moskvi. Mada nema potrebe da gledamo šta je bilo ranije i da se time vodimo. To su prošli rezultati. Ovo je sad nova utakmica i nov tim, tako da moramo da se koncentrišemo na nju. Sad je bitan samo ovaj meč i ništa više - kazao je Itudis.

Ekipa CSKA i Crvene zvezde zasad imaju isti odnos pobeda i poraza u Evroligi (2-1), a iskusni trener kazao je da očekuje veliku borbu u Megasport areni.

- Košarkaši Zvezde igraju dobro ove sezone. Napravili su kvalitetan tim, imaju dobru i odbranu i napad. Očekuje nas veoma neizvestan meč - rekao je Itudis i dodao:

- S druge strane, i mi imamo neke probleme. Muče nas povrede i nedostaju nam Nikola Milutinov i Marijis Grigonis.

DALEKO JE TITULA

Evroliga je ove sezone veoma kvalitetno takmičenje, s dosta dobrih timova, koji imaju šansu da pokore Evropu. Međutim, Itudis nije želeo da se bavi prognozama jer je takmičenje praktično tek počelo i istakao je da zasad razmišlja samo o narednom meču.

- Meni je bitno samo ono što je sad, a ne ono što će biti. Razmišljam o prvom narednom treningu koji ću odraditi i prvoj narednoj utakmici. I to je sve - zaključio je Itudis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading