GORE NE MOŽE: Trinkijeri u KATASTROFALNOJ situaciji!

Autor:

Sport

14.10.2021

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrea Trinkijeri i njegov Bajern doživeli su i četvrti poraz u isto toliko mečeva u Evroligi.

Republika

Foto: Starsport

Andrea Trinkijeri

Bajern je ovog puta izgubio od Zenita u Sankt Peterburgu sa 79:71.

Ruski tim je bolje otvorio meč, pa je ubrzo poveo sa ogromnih +17. Ipak, Bavarci su zaigrali fantastično u drugom poluvremenu, pa su stigli do totalnog preokreta.

Imao je Bajern u jednom trenutku i osam poena razlike, ali nije uspeo da sačuva prednost. Zenit je podigao nivo igre i stigao do preokreta, a na kraju i do trijumfa.

Zenitu je ovo bila treća pobeda u Evroligi, dok je Bajern doživeo četvrti poraz.

Bajernu nisu pomogli ni raspoženi Hilijard sa 24 poena i tri asistencije, odnosno Volden, koji je imao 20 poena i sedam asistencija. Jaramaz je odigrao šest i po minuta i zabeležio dva skoka.

U ekipi Zenita je najefikasniji bio Miki sa 18 poena i četiri skoka, Pojtres je dodao 14, Frankamp 12, a Beron 10 poena.

Andrea Trinkijeri odavno nije bio u ovako lošoj poziciji, posle najnovijeg poraza ozbiljno mu se drma klupa Bajerna, a videćemo u narednim danima da li će uspeti da se izvuče iz ove neugodne situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading