ODMAH NAKON ŽALGIRISA: Dobrić hvalio Delije, Simonović poručio da je ovo PAKAO!

Autor: M.S.

Sport

13.10.2021

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde savladali su u trećem kolu regularnog dela Evrolige ekipu Žalgirisa sa 73:61 i tako zabeležili drugi trijumf u ovom takmičenju.

Republika

Foto: Starsport

Ognjen Dobrić u prodoru protiv Žalgirisa u Areni

Odmah psole duela Simonović i Dobrić su se zahvalili "delijama" i isakli da je ovaj ritam utakmica izuzetno težak:

- Važna pobeda za nas nakon Laktaša. Borili smo se 40 minuta i na kraju izborili trijumf ove večeri. Arena je bila puna i to je lepo, nadamo se da će nas bodriti i dalje. Ritam je težak, ali svima je tako. Spremni smo za sve to i želimo da odigramo što bolje- rekao je Dobrić.

Republika

Foto: Starsport

Košarkaš Crvene zvezde Marko Simonović

Simonović je nakon meča istakao da Zvezdu očekuje paklen ritam:

- Imali smo malih problema na početku, ali u nastavku smo nastavili u dobrom ritmu i hvala "delijama" na podršci. Očekujem da se ta podrška nastavi. Nedostajali su nam mnogo! Siguran sam da ćemo tokom sezone napraviti posebnu sinergiju sa "delijama". Protiv CSKA će biti teško, oni su uvek jaki! Ritam je pakao, nemamo vremena ni da razmislimo o pobedi ili porazu, plus naša skraćena rotacija. Fali nam ritam, ali mi imamo karakter- poručuje Simonović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading