KAO IZ TOPA: O slučaju Kalinić - Radonjić poručio da je to završena priča!

Autor:

Sport

13.10.2021

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde savladali su u okviru trećeg kola ekipu Žalgirisa rezultatom 73:61, po četvrtinama (13:14, 16:13, 17:15, 27:19).

Republika

Foto: Starsport

Dejan Radonjić na meču protiv Žalgirisa

Svoje impresije nakon pobede izneo je i trener crveno-belih Dejan Radonjić:

- Veoma važna pobeda za nas. Defanzivno odlična igra, skoro 40 minuta. Posebno u ovakvoj situaciji kada imamo puno problema oko tima- počeo je Radonjić.

Poraz od Igokee u Laktašima u ABA ligi nije uticao na ovaj susret.

- Poraz od Igokee nije uticao na nas. Jednostavno smo igrali protiv dobrog protivnika, bio je jako dobar u odbrani. Bilo je potrebno da izađemo još jači, da držimo jako odbranu. Nismo bili loši u Laktašima, nego je protivnik bio jako dobar.

Zvezda je bila bez Lazića, Cirbesa i Vajta, a Holins, Lazić i Davidovac polako traže formu posle povreda.

- Količina problema nas opterećuje, imali smo dileme kako ćemo da izgledamo. Moglo je da bude mnogo gore od ovoga, ali smo iz svih situacija izašli na vrlo kvalitetan način. Savladali smo dva protivnika u Evroligi, sa malim rosterom, uz trijumf nad Budućnosti. Jedna kompleksna situacija koja i dalje traje. Napraviti neku analizu svega je vrlo teško i verovatno će morati da prođe možda čak nekoliko meseci.

Republika

Foto: Starsport

Marko Simonović u duelu sa igračima Žalgirisa

Radonjić je otkrio da bi ekipa uskoro mogla da bude jača.

- Cirbes je negativan, tako da čekamo test opeterećenja da vidimo analizu. Do sada je sve bilo dobro. Mogao bi da počne sa treninzima i treba videti koliko će biti potrebno zbog velike pauze. Lazić će sledeće nedelje bi mogao da se uključi u rad- rekao je Radonjić, uz napomenu da će "videti kako će njegov tim preživeti gostovanje CSKA u Moskvi za dva dana.

Pohvalio je ambijent u Štark areni i navijače.

- Jasno je da značaj i uticaj publike je veliki faktor u svakom momentu, a u ovom još veći zbog problema. Bitno je da osetimo to da damo još veći iskorak kako bismo došli do važne pobede. Značajno je da imamo dobru atmosferu u hali, bilo je lepo i motivaciono. Siguran sam i da će biti još boljih atmosfera.

Za kraj, nije želeo da komentariše dešavanja na relaciji navijači – Nikola Kalinić.

- Ne bih sve komentarisao. Završeno je i to je to- zaključio je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading