VELIČKOVIĆ O ZVEZDINOM PORAZU: Bivši kapiten Partizana zna zašto je veliki rival pao u Laktašima!

Autor:

Sport

11.10.2021

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši kapiten i košarkaš Partizana Novica Veličković prokomentarisao je partije Crvene zvezde na startu sezone.

Republika

Foto: Starsport

Novica Veličković pričao o Zvezdi

On je gostujući u emisiji "Pod obručom" na TV Arena sport analizirao 4. kolo ABA lige i dotakao se utakmice Crvene zvezde i Igokee.

Veličković je opravdao poraz crveno-belih u Laktašima, gustim rasporedom u sezoni.

- Prošle godine su izgubili dva puta od Igokee ovde. Ne znam šta bih drugo rekao, ali da je lagano - nije. Ekipe koje igraju Evropu nemaju pauzu. Nekada vežeš sedam, deset dana da nisi kod kuće- rekao je Veličković.

Republika

Foto: Starsport

Duel Davidovca i Veličkovića

On se potom prisetio defanzivne igre koju je forsirao Duško Vujošević, a sada Dejan Radonjić ima sličan stil sa crveno-belima.

- Tu košarku smo mi igrali čitava moja generacija u Partizanu svojevremeno. Nije lagano, to je način na koji igraš. Nama je stalno ponavljano da bi mnogo ljudi volelo da je na našem mestu. Najviše sam voleo da igram na način da sam stalno u mestu, ali to nije lagano. Toga je sve manje u evropskoj košarci. Kod Duleta je bilo...Uh! Svi hoće da te dobiju. Kroz svaka tri dana braniš sebe. Nije lagano- rekao je Veličković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading