PARTIZAN JE MILJENIKU GROBARA ZABRANIO DA IGRA: Evo zašto Mozlija nema u Žocovoj ekipi!

Autor:

Sport

11.10.2021

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od dolaska Željka Obradovića na mesto trenera košarkaškog kluba Partizan, mnogi dotadašnji košarkaši crno-belih su morali da istupe iz tima jer ne ispunjavaju kriterijume trofejnog stručnjaka. Međutim, to nije slučaj sa Amerikancem Vilijamom Mozlijem koji je miljenik "Grobara".

Republika

Foto: Starsport

Mozli van parketa

Ipak, iako nije zvanično napustio tim, i ugovor oko produžetka saradnje do 2023. je oberučke prihvatio, od avgusta, Mozlija nema u timu Partizana

Mozlijevo odsustvo nije propraćeno bilo kakvog zvaničnim saopštenjem Partizana te nam je ostalo samo da nagađamo šta nije u redu sa Amerikancem.

Na startu priprema oglasio se Željko Obradović koji je rekao da "neki igrači nisu prošli medicinski pregled i da predstoje dodatni pregledi". 

Što nas dovodi do zaključka da čigledno ni sada ti rezultati nisu dobri, čim Mozli nije deo ekipe. Nema ga ni na treninzima.

Ovu temu potvrđuju i određene spekulacije po košarkaškim krugovima. Naime, Mozliju su ustanovljeni određeni srčani problemi, zbog kojih Partizan ne dozvoljava američkom centru da igra.

S druge strane, Mozli želi da igra, i ako ne može to da učini u Partizanu, pokušaće da nađe neki drugi klub.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
miga

11.10.2021 17:33

niko nezna istinu