NIŠTA NIJE POŠLO ZA RUKOM: Pokuševski NEMOĆAN protiv šampiona (VIDEO)

Autor:

Sport

11.10.2021

07:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U isčekivanju starta sezone u najjačoj košarkaškoj ligi sveta - NBA, imamo priliku da pratimo pripremne utakmice, odnosno "predsezonske" mečeve u kojoj timovi postepeno dižu formu. U ovim mečevima priliku na parketu dobijaju u srpski košarkraši a među njima je i mladi Aleksej Pokuševski.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Aleksej nije "nacentrirao" ruku

Naime, košarkaši Oklahome poraženi su od Milvokija sa 130:110.

Tim srpskog košarkaša Alekseja Pokuševskog je tokom čitavog meča bio u zaostatku u odnosu na šampiona NBA lige, a Pokuševski nije mnogo pomogao jer nije bio raspoložen u šutu.

Pokuševski je postigao samo dva poena iz šest šuteva za 19 minuta na parketu i imao je jednu asistenciju.

Najefikasniji u Oklahomi bili su Luguenc Dort sa 19 poena, Taj Džerom sa 13 i Šej Gildžes-Aleksander sa 12.

Na drugoj strani su Baksi bolje rasporedili košgeterski učinak, pa je tako Džordan Nvora imao 15 poena, Kris Midlton i Ilajdža Brajat su imali po 14, Grejson Alen 13, Pet Konaton 12, a još trojica igrača po 11 poena.

U ostalim mečevima, Čikago Bulsi su tesno pobedili Klivlend Kavalirse sa 102:101, San Antonio Sparsi je savladao Orlando Medžik sa 101:100, a Finiks Sansi su bili bolji od Los Anđeles Lejkersa sa 123:94.

U tom meču nije bilo Lebrona Džejmsa u dresu Lejkersa, pa su Entoni Dejvis i Karmelo Entoni predvodili „jezeraše“ sa 19, odnosno 17 poena, dok je u Finiksu Kris Pol sa 15 poena bio najefikasniji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading