ZABRINUTI DEJAN RADONJIĆ: Prve reči Zvezdinog stratega nakon poraza u Laktašima!

Autor:

Sport

10.10.2021

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u trećem kolu ABA lige od Igokee u Laktašima, rezultatom 75:68.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Radonjić zabrinut

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić bio je vidno razočaran nakon poraza svoje ekipe u Laktašima:

- Bili smo jako mekani, bez energije, bez koncentracije, s dosta grešaka... Ekipa Igokee je to znala da iskoristi. Gradila prednost i igru. Nismo u prvom delu uspeli da stignemo do igre koja je trebalo da bude prisutna u ovakvom meču. Bez izvedenog slobodnog bacanja u celom prvom poluvremenu, uz 0/10 za tri. Odreagovali smo u drugom delu, uspevali da priđemo na nekoliko poena zaostatka, ali to nije bilo dovoljno da uđemo u neizvesnu završnicu i slavimo večeras - počeo je izlaganje Radonjić i nastavio:

- Ritam utakmica je takav da treba dobro da analiziramo meč i izvučemo pouke. Danas je nedelja, a do sledeće nedelje imamo još tri meča. Žalgiris u sredu, pa put u Moskvu, plus Cedevita Olimpija. Uz sve probleme koje smo imali, treba se sada spremiti za sve što nas čeka u narednom periodu - dodao je trener crveno-belih.

Na pitanje novinara da li ga je iznenadila taktička postavka kolege Bajića, strateg Crvene zvezde je sagledao širu sliku.

- Smatram da smo u dva različita poluvremena pokali da je jedan od ključnih razloga poraza taj loš početak i način na koji smo ušli u meč pre svega, igrali u prvom delu sa energijom koja je bila kakva je bila. Imali smo teške mečeve, imamo probleme s povredama, plus igrače koji su tu, ali nisu još ušli u ritam. Igokea je igrala dobro, mi moramo da budemo svesni da je način na koji treba da igramo ono što smo pokazali u prethodnih nekoliko mečeva, ne ovo večeras - zaključio je Radonjić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading