GROBARI SU VEĆ U STRAHU: Obradović progovorio o povredi Dalasa Mura

Autor:

Sport

09.10.2021

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana savladali su na svom terenu ekipu Studentskog centra sa 79:57 u trećem kolu regularnog dela ABA lige.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović deli savete Nemanji Dangubiću

Trener crno-belih Željko Obradović izneo je i svoje utiske nakon meča:

- Veoma pozitivni, odigrali smo ozbiljnu utakmicu. Imali smo poštovanje za protivnika koji razume igru. Insistirali smo na odbrani kojom bi sprečili kreatore i šutere. Uglavnom smo igrali odbranu dobro. Evidentno je da moramo da ubrzamo igru. Imali smo 16 asistencija, ali previše izgubljenih lopti. Na treninzima to najviše radimo, ali za sada to ne deluje tako.

- Trener ne postoji, niti protivnik diktira. Imamo pripremnu utakmicu, ali i sama utakmica donose neku ulogu. Svi igrači zaslužuju da igraju zbog želje na treninzima. Naravno greške postoje, mladi igrači greše i to im treba objasniti. Od njih samih zavisi koliko šansu će dobiti. Sve idemo od utakmice do utakmice. Sledi i početak evropskih utakmica.

Na kraju je prokomentarisao i povredu Dalasa Mura.

- Rekao mi je da će biti dobro. Mislim da neće biti potrebe da ide na snimak. Sreća pa sutra ima slobodan dan. videćemo kako će izgledati. Žao mi je što nisam mogao da ubacim Glasa koji je dobio strašan udarac na treningu. Rodions je počeo da radi, prebrodio je probleme sa koronom- zaključio je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading