LOŠE IM SE PIŠE: Ekipa Nikole Jokića ne može da se sastavi!

Autor:

Sport

09.10.2021

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su na svom terenu od Jute posle prudužetka rezultatom 114:112.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Ekipa Nikole Jokića u lošoj formi

Ekipa Majka Melouna doživela je treći poraz u predsezonskim susretima. Pored odlične igre Nikole Jokiće (10p, 10as, 9sk) tim iz Denvera nije uspeo da slomi pritisak protivnika. Najzaslužniji za trijumf svoje ekipe bili su Bizli sa 13p i Tauns koji je dodao 12.

- Sve što je moglo da krene po lošem, krenulo je - poručio je Meloun naglašavajući podatak da je tim imao čak 23 izgubljene lopte.

Trener Meloun je bio besan na svoje rezerviste koji nisu pružili očekivanu partiju.

- Naši starteri su igrali odlično. Ako gledate plus-minus sa ovog meča, kada su starteri u igri, imali smo plus 20. Kada uđu igrači sa klupe, mi smo na -22 (Jokić imao +19). Izgubili smo na kraju za dva poena. Stvar je u tome da se pronađu igrači sa klupe koji su u stanju da održe razliku i igraju dobro - dodao je trener Nagetsa.

Pomalo je i zapretio pojedinim igračima, ali bez da ih je imenovao.

- Ne znam da li se pojedini osećaju isuviše komforni jer pretpostavljaju da će dobiti minute na terenu. Bilo bi bolje da prestanu sa tim. Svako ima za šta da se bori - zaključio je Meloun.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading