JEDVA ČEKA DA IZAĐE PRED GROBARE: Subota je za njega veliki dan!

Autor:

Sport

08.10.2021

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred nama je nastavak regionalne ABA lige u kojoj je jedan od favorita za osvanje i beogradski Partizan koji je od ovog leta predvodi trofejni stručnjak Željko Obradović.

Republika

Foto: Starsport

Arena je domaćin susreta

Nakon dve, ne tako lake, pobede, Partizan u trećem kolu dočekuje ekipu podgoričkog Studenstog centra.

Trener Podgoričana Andrej Žakelj nada da će njegova ekipa na megdan Partizanu izaći hrabro i da će uraditi sve da na terenu izgleda što bolje.

- Za nas je ovo bitna utakmica kako bismo dizali formu. Partizan je jedan od kandidata za titulu i nama je zadovoljstvo da igramo ovakvu utakmicu. Jedva čekamo, čujem da će biti i veliki broj navijača - istakao je Žakelj a potom i dodao:

- Nadam se da ćemo da imamo pristup i stav kao na prethodnoj utakmici, da ćemo da igramo hrabro i da se borimo, te da napravimo sve da izgledamo što bolje.

Debitanti u ABA ligi su u prva dva kola upisali pobedu i poraz, dok crno-beli imaju dva trijumfa.

- Normalno je u sportu da očekuješ pobedu u svakom meču, pa i ovom. Ipak, da bismo pobeđivali moramo da igramo čvrsto i da odigramo mnogo bolju odbranu nego u prva dva meča - rekao je košarkaš Studentskog centra Kajl Vinjales i dodao:

- Imamo mnogo talenta, to je očigledno, ali moramo da usporimo protivničke ekipe u napadu, da se borimo i ostavimo sve na terenu.

Vinjales je takođe dodao i da će biti posebno uzbudljivo zbog publike u Beogradskoj areni.

- Biće mnogo publike i biće uzbudljivo. Kada ima publike oseća se energija i želimo da je pratimo i da se uklopimo. Radujemo se ovoj utakmici.

Utakmica Partizan - Studenstki centar na programu je u subotu od 19 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading