BRUTALAN TRIO SA PANTEROM I LEDEJOM: Amerikanac POTPISAO za Partizan - ODUŠEVLJEN Beogradom!

Autor:

Sport

08.10.2021

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalas Mur, američki plejmejker, izneo je utiske o dosadašnjem boravku u Partizanu.

Republika

Foto: Starsport

Dalas Mur očekuje sjajnu saradnju sa Panterom i Ledejem

Momak koji je igrao u Kini oduševljen je crno-belima, a posebno prilikom da sarađuje sa učesnicima prošlosezonskog Fajnal-fora Evrolige, Kevinom Panterom i Zekom Ledejem.

Prezadovoljan sam što sam doneo odluku da dođem u Partizan. Imam priliku da igram sa Panterom i Ledejem, tu su i srpski košarkaši koji su me vrlo lepo prihvatili. Imamo talentovan tim, pogledajte samo mladog Alena, tu je i Jam Madar koga poznajem dobro i verujem da će on oduševiti mnoge. Dobra smo grupa košarkaša, imamo još dosta da radimo i verujem da možemo dosta toga da uradimo ove sezone. Idemo iz utakmice u utakmicu. Takav mentalitet imamo i mislim da je to pravi put - rekao je Mur za "Maxbetsport", pa dodao:

Republika

Foto: KK Partizan

Dalas Mur napravio odličan potez dolaskom u srpsku prestonicu

Porodica mi je ovde, deca idu u školu u Srbiji, internacionalnu. Ženi se takođe svideo Beograd, oduševljena je. Ljudi su takođe divni prema nama, verujem da su mnogi videli kada sam tražio PS5, odmah su mi navijači pomogli da nabavim. Trenutno pokušavamo isto da uradimo za Jama. Beograd je sjajan - prezadovoljan je Dalas Mur.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading