NAPUSTIO PARTIZAN I PREŠAO U ZVEZDU: Amerikanac je razbesneo "grobare", ima poruku za njih!

Autor:

Sport

07.10.2021

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki plejmejker Kori Volden, dospeo je u žižu domaće javnosti u leto 2020. godine kada je crno-beli dres zamenio crveno-belim!

Republika

Foto: Starsport

ĆKošarkaši Crvene zvezde proslavljaju trofej ABA lige

O prelasku u Crvenu zvezdu iz Partizana, Volden je rekao:

- U početku je bilo jako teško. Ali zaista sam želeo da igram Evroligu, pa sam morao da donesem ovu tešku odluku. Reakcije navijača ponekad su bile oštre. Na terenu sam, međutim, sve više osvajao simpatije pristalica Zvezde. Razumem velike emocije. Možda je malo pomoglo i to što u dvorani nije bilo gledalaca zbog kovida. Dobio sam mnogo loših komentara na društvenim mrežama. Čak i danas ih dobijem. Zato sam delimično deaktivirao svoje naloge. Ali znao sam šta me čeka- rekao je Volden za "Mozzartsport".

Republika

Foto: Starsport

Bivši igrač Partizana i Crvene zvezde Kori Volden

Volden je u Partizan stigao 2019. godine i bio fantastičan sve do marta 2020. kada su sva takmičenja prekinuta zbog pandemije koronavirusa. Kasnije, leta te godine, Volden napušta crno-belo jato i prelazi u redove Crvene zvezde.

Nakon epizode u Zvezdi, Volden je potpisao za Bajern koji sa klupe predvodi Andrea Trinkijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading