ŽELJKO OVO NE PRAŠTA: Najbolji igrač mu ZABIO nož u leđa!

Autor:

Sport

07.10.2021

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Obradović je u intervjuu za grčke medije govorio o svom odnosu sa Vasilisom Spanulisom.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović

Obradović je u dva navrata trenirao Spanulisa u Panatinaikosu, a legendarni grčki košarkaš je kasnije prešao u ljutog rivala Olimpijakos i do kraja karijere igrao za klub iz Pireja.

Trener Partizana je u intervjuu za grčki "Sport24" priznao da se sa Spanulisom nije rastao u dobrim odnosima, a iz njegovih reči može se shvatiti da mu je nedavno penzionisani plejmejker zabio nož u leđa.

- Kada god me neko pita za Vasilisa, ja kažem da je on pravi primer. On je napravio tako veliku karijeru jer je svaki dan smatrao prilikom da bude bolji. Uvek ga navodim kao primer svojim mlađim igračima, iskreno. Ne samo njega, navodim i Dijamantidisa, Slukasa, Jasikevičijusa, Đorđevića, Danilovića, Bodirogu… Kada je Spanulis dolazio u PAO pitao me je zašto ga želim jer je tim već imao Dijamantidisa i Lakoviča. Na kraju je on igrao najviše. U vreme kada je on otišao u NBA njegov menadžer me je zvao da mu učinim uslugu jer je već prošao rok za odlazak. Ali izašao sam u susret i nisam pravio problem jer je zaista želeo da ode u NBA. Na kraju smo se razišli, znate tu priču, ali kada je oborio rekord po broju poena u EL, ja sam kao trener Fenerbahčea na toj utakmici mogao samo da mu aplaudiram. Lični odnos nam se raspao, i on zna veoma dobro zbog čega. Želim mu sve najbolje u životu - rekao je Željko Obradović.

Željko je govorio i o svom odnosu sa nedavno preminulim Dudom Ivkovićem, a više o tome možete pročitati OVDE.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading