SVE JE REKAO: Filipovski progovorio o vremenu provedenom u Partizanu!

Autor:

Sport

06.10.2021

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener Košarkaškog kluba Partizan Sašo Filipovski govorio je o vremenu provedenom u tom klubu.

-Republika

Foto: Starsport

Bivši trener Partizana Sašo Filipovski

Slovenački trener je bio na klupi crno-belih od novembra 2020. do marta 2021:

- Nije mi žao što sam bio u Partizanu, znao sam u šta se upuštam. Kada je Partizan u dobrom stanju, onda ga vode treneri kao što je Željko Obradović. Ali… Bilo je mnogo trenera koji nisu želeli da preuzmu Partizan kada sam ja došao. Neki su me i savetovali da ne preuzimam tu ulogu. Nisam želeo da odbijem, hteo sam da osetim kako je raditi u tom klubu. Ne postoje porazi u životu, za me ne postoje samo pobede, a u Partizanu sam mnogo naučio.

- Nije to bio pravi Partizan – kovid je učinio svoje. Igrali smo bez publike, sada je slika potpuno drugačija. Tim je bio u velikim problemima, ali smo na početku igrali dobro i probili se među 16 najboljih timova u Evrokupu. To je bio naš maksimum i problemi su ubrzo izašli na videlo, a imali smo mnogo unutrašnjih problema. Ja sam tamo samo gasio vatru. Sada su postavljene prave osnove. Imaju jednog od najboljih trenera u Evropi i on će postaviti crno-bele na nove temelje- rekao je Filipovski, a prenose domaći mediji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading