LEPE VESTI ZA DELIJE: Radonjić OTVORIO karte pred Zvezdino gostovanje Makabiju!

Autor:

Sport

06.10.2021

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je da će njegov tim imati težak zadatak na gostovanju Makabiju u Evroligi.

Republika

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić otvorio karte pred put u Izrael

Crveno-beli sutra od 20.05 igraju protiv Makabija u drugom kolu ABA lige.

- Makabi je sa nekoliko novih igrača, na čelu sa Vilbekinom, dobar i iskusan tim koji je startovao sa pobedom. Čeka nas atmosfera dobra za domaćina u Tel Avivu, gde će kako je najvaljeno biti puna dvorana i pomoći će timu da dođe do pobede. Atletski su dobra ekipa, moramo da kompenzujemo naše koncepcijske slabosti u ovom trenutku, da svi zajedno napravimo korak više da bismo mogli da budemo konkurentni - rekao je Radonjić novinarima u hali "Aleksandar Nikolić".

On je istakao da je zdravstvena situacija pred ovaj duel slična kao protiv Budućnosti.

- Holins će ići sa nama, ali su male šanse da može da nam pomogne sutra. Sve ostalo isto kao pred Budućnost. Stefan Lazarević je nezgodno pao, ugruvao se malo i ništa ozbiljnije. Bar smo tu dobro prošli - rekao je Radonjić i dodao da je Maik Cirbes u izolaciji zbog korone, a da će Branko Lazić još sedam dana raditi vežbe i ako sve bude dobro da će početi sa treninzima.

Trener crveno-belih istakao je da klub nije u kontakt ni u pregovorima ni sa jednim igračem, kao i da se zalaže za vakcinaciju sportista i da sam čeka treću dozu vakcine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading