RADONJIĆA OGREJALO SUNCE: Delije u TRANSU zbog velikog pojačanja - Amerikanac PUTUJE za Tel Aviv!

Autor:

Sport

06.10.2021

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak od 20:05 časova gostuju ekipi Makabija u Tel Avivu, a trener kluba sa Malog Kalemegdana Dejan Radonjić među putnicima za Izrael uvrstio je i oporavljenog Amerikanca Ostina Holinsa.

Republika

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić tokom duela sa Podgoričanima (71:63)

Američki košarkaš, koji može da pokriva pozicije "dva" i "tri", propustio je derbi meč 2. kola ABA lige protiv Budućnosti u Pioniru (71:63), ali će pokušati da pomogne saigračima da ostvare premijernu pobedu u drugoj rundi elitnog takmičenja, protiv renomiranog rivala.

Republika

Foto: KK Crvena zvezda

Zvezda "jača" za Holinsa

Naravno, od odluke Radonjića zavisi koliko će vremena Holins provesti na parketu, ali crnogorskog stručnjaka raduje činjenica da će imati jednog pouzdanog rivala više u rotaciji.

Podsetimo da je klub sa Malog Kalemegdana u prvom kolu poražen od Fenerbahčea u Istanbulu, dok je veliko letnje pojačanje, Holins, postigao pet poena na tom susretu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading