NIKOLIĆ: Nisam sve ovo zaslužio

Autor:

Sport

12.12.2017

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Nikolić je nakon smene rekao da Partizan nije ispoštovao dogovor sa starta sezone i da nije zaslužio tretman koji je dobio

RepublikaFoto: Starsport
Miroslav Nikolić

- Tiho sam došao, tiho ću i da odem. Neću iznositi prljav veš, kako mnogi misle - rekao je za "Blic" razočarani Nikolić.

Popularni Muta kaže da klub nije ispunio dogovor koji su imali. 

- Mislim da nisam sve ovo zaslužio. Dogovor od letos, kada sam potpisao na tri godine, bio je da polako sa mladim igračima i budžetom koji je tada bio oko 300.000 evra, pravimo tim za budućnost. Nisam mogao da dovedem sve mlade koje sam želeo, jer su ih uzeli drugi klubovi.

- Ne ""talim se" sa menadžerima i ne sastavljaju mi oni tim. Imao sam devet igrača koji ne da nisu igrali Evropu, već ni ABA ligu. Marko Čakarević i Novica Veličković su tu od starijih, sa tim da Veličković nije mogao da igra dve utakmice nedeljno. Vanja Marinković i Mihajlo Andrić su bili do skoro rezervne opcije - pokažalio se Nikolić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading