OVE REČI SVAKI GROBAR TREBA DA UPAMTI: Obradović OTKRIO šta je rekao igračima na prvom sastanku!

Autor:

Sport

04.10.2021

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkako je iskusni trofejni stručnjak Željko Obradović preuzeo ekipu Partizana mnogo šta se izmenilo u crno-belom taboru. Pre svega su porasle ambicije, "debelo" je pojačan igrački kadar a samim tim porasla je i vera navijača.

Republika

Foto: KK Partizan

Obradović zna put do slave

Od svog preuzimanja dužnosti na mesto stratega crno-belih slavni Žoc nije krio cilj koji je zacrtao, a to je plasman u Evroligu. 

Ka tom cilju Partizan je uspešno krenuo, vezao je dve pobede iz dva kola u ABA ligi. Pred četom Parnog valjka pali su Zadar i Split. 

A u medije je isplivalo i to kako je cela ova misija započeta. Odnosno šta je Obradović rekao košarkašima na prvom sastanku.

- Na prvom treningu sam im rekao: Momci, vi ste obukli dres Partizana i to nemojte da zaboravite. Vi ste igrači Partizana i na terenu i van njega. Šta god da bude, prva vest biće da je igrač Partizana uradio to i to - otkrio je Obradović za magazin "Trener".

Obradović je zatim i naglasio šta je vizija ovakvog Partizana. 

- Vizija Partizana je jednostavna, a to je da se vrati ono što je Partizan bio godinama. Znači, da se daje šansa mladim igračima, da klub bude mesto na kom su odnosi izvanredni i da su svi kao porodica, čak i kada je teško da budemo svi zajedno. Cilj je da Partizan ponovo bude takav da vratimo na nivo na kom će svi prepoznati ono što sam pričao, da se igrači bore do poslednjeg atoma snage i da to i navijači prepoznaju. Moja želja je da se svako ko uđe u “Arenu” oseti prijatno, da se protivnički igrači ne osećaju ugroženim, na to ću obraćati pažnju. Hoćemo što bolji rezultat, šta je to tačno, videćemo kako sezona bude odmicala - zaključio je Željko Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading