VELIKI POTRES U NBA: Jokić prelazi u Lejkerse! OVO JE DOKAZ (VIDEO)

Autor:

Sport

04.10.2021

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošlogodišnji MVP NBA lige, srpski košarkaš Nikola Jokić neće biti u ekipi Denver Nagetsa na pripremnim mečevima pred početak nove sezone.

Republika

Foto: Profimedia

Da li će Jokić i Lebron igrati u istom timu?

Nikoli se pre nekoliko dana porodila supruga Natalija te su dobili ćerku Ognjenu, što je i jedan od razloga Jokićevog odsustva. 

Međutim, pred meč sa Klipersima Jokić je uslikan  na meču američkog fudbala, što je izazvalo veliku pažnju.

- Zašto je bio baš tamo!? pitaju se navijači Nagetsa, uplašeni da se iza njegove posete krije "još nešto"!

Naravno, ima i onih kojima se nije dopalo što je Jokić pružio podršku ekipi iz Los Anđelesa - Remsima, a ne Denver Bronkosima, dok su pristalice timova iz Kalifornije zbog toga oduševljene.

- Ovo je znak, Jokić dolazi u Lejkerse - napisao je jedan od navijača "jezeraša".

Pred sam početak susreta srpski centar je usnimljen sa loptom u rukama, pa su mnogi počeli da se šale kako je se sprema za svoje "tačdaun" pasove na terenu.

 

 

Nikola je tako podigao malo prašine pred sam start sezone.Međutim nije doneo sreću Remsima pošto su Kardinalsi na kraju pobedili.

Podsetimo, Nikola je više puta isticao da uživa u Denveru i da bi voleo da ostane tamo što duže, tako da je mala verovatnoća da će tražiti trejd, ali navijači drugih klubova niko ne može da zabrani da se nadaju...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading