ORLOVI OSTAJU BEZ KLJUČNOG IGRAČA? Bivši kapiten ŠOKIRAO Srbiju - da li će Pešić PRESKOČITI veliku zvezdu?

Autor: Vanja Aleksić

Sport

01.10.2021

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni stručnjak Svetislav Pešić vratio se na klupu Srbije, a nekadašnji reprezentativac naše zemlje Duško Savanović otkrio je potencijalni problem.

Republika

Foto: Starsport

Vasilije Micić sa saigračima iz reprezentacije Srbije

Naime, Savanović je, u razgovoru za naš portal, ocenio da je veliko pitanje da li će se na Karijevom spisku naći MVP Evrolige Vasilije Micić.

On je sadašnju situaciju uporedio sa odlukom tadašnjeg selektora Aleksandra Đorđevića, koji ga nije uvrstio ni na širi spisak za Svetsko prvenstvo 2014. godine u Španiji.

- Ja ne znam da li je Micić uopšte pozvan u reprezentaciju, još se ne zna. Ja sam kao tadašnji zamenik i kapiten reprezentacije izostavljen sa narednog Đorđevićevog spiska, čak i sa onog od 50 imena. Hipotetički, i da se nađe na spisku, ne znam zašto bi on njega pozvao. Taj isti MVP Evrolige je oteran iz njegovog kluba - počeo je Savanović, pa dodao:

- Možda će Pešić reći "Ja se izvinjavam, on je sada sjajan igrač", ne znam, to su stvari koje su na novom selektoru da objasni. Uglavnom, Vasa je tada bio potpuno skrajnut, bila je to jeziva situacija - podsetio je Savanović.

Podsetimo, Pešić je zamenio Igora Kokoškova, koji nije uspeo da se sa "orlovima" plasira na Olimpijske igre, a Srbiju je u finalu kvalifikacionog turnira u Beogradu savladala Italija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mihajlo

01.10.2021 19:36

Sta mi gubimo ako ne pozove Micica,sta je Micic odigrao u reprezentaciji,jedno veliko nista.