JEDNOM GROBAR, UVEK GROBAR: Đorđević je ovim rečima NAJAVIO POBEDU nad Zvezdom!

Autor:

Sport

01.10.2021

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovog petka startuje najelitnije košarkaško takmičenje u Evropi - Evroliga. Jedini predstavnik srpske košarke je šampion naše države, beogradska Crvena zvezda koja večeras od 19.45 gostuje turskom velikanu Fenerbahčeu koji od ove sezone sa klupe predvodi srpski stručnjak Aleksandar Đorđević.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Đorđević

Trener turskog tima i bivši selektor reprezentacije Srbije, ujedno i legenda večitog rivala Partizana, je jedini srpski stručnjak na klupi Evroligaša i koji ne krije da su osećanja pomešana pred duel sa Zvezdom.

- Pomešane su emocije i očekivanja o prvoj utakmici. Imaćemo uz sebe navijače, nova je sezona i svi žele da bude dobro. Imamo teškog protivnika iz srpske škole košarke. Igraju snažno, znaju kako da koriste svoja tela i ruke i to je njihov zaštitni znak - rekao je Đorđević.

Osim desetkovane Crvene zvezde, koja osim povreda ima problema i sa korona virusom, situacija u Feneru takođe nije na zavidnom nivou ali je Đorđević pun optimizma te jedva čeka večerašnji duel. 

- Imaju mnogo igrača iz reprezentacije koji imaju dosta toga da dokažu. Sa druge strane, nama ovaj meč ne dolazi u najboljem trenutku. Imamo igrače igrače koji nisu trenirali u kontinuitetu i to ne pomaže našem automatizmu na terenu. Ne možemo imati bistar um kakav je potreban za ovakav tip utakmice. Ali siguran sam da ćemo da izađemo na teren sa pravim stavom - dodao je on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading