OSTAJE U PARTIZANU: Novica Veličković dobio FUNKCIJU!

Autor: Republika

Sport

29.09.2021

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda Partizana Novica Veličković je novi član borda fondacije tog košarkaškog kluba "Dobro pamtim sve".

 

Republika

Foto: Starsport

Novica Veličković

Veličković je tako zamenio nedavno preminulog Dušana Ivkovića i postao deo upravljačkog tela uz predsednika Fondacije Dragana Kićanovića i predsednika Partizana Ostoju Mijailovića.

Mijailović je rekao da mu je drago što je Veličković po završetku karijere postao deo Fondacije.

- On je neko ko oseća Partizan svim svojim srcem i ko će sigurno doprineti u njenom radu i razvoju, ali i biti spona između bivših i aktuelnih igrača - rekao je Mijailović.

- Nažalost, sudbina je tako odredila da smo u danu kada je praktično prva aktivnost Fondacije bila organizovana, a to je baš oproštajna utakmica Novice Veličkovića, izgubili legendarnog Dudu Ivkovića. Znam koliko je verovao u ideju naše Fondacije i neizmerno hvala njegovoj porodici i njemu što su uz tu ideju stali - dodao je on.

Ivković će, kako je istakao Mijailović, "u istoriji srpske i svetske košarke ostati upisan zlatnim slovima".

- Mi ćemo sigurno sačuvati i uspomenu da to da je bio jedan od začetnika jedne sjajne i pre svega plemenite ideje o Fondaciji koja brine o bivšim igračima i članovima Partizana - poručio je Mijailović.

Od osnivanja Fondacije "Dobro pamtim sve", aktuelni igrači odvajaju deo svojih primanja u humanitarne svrhe, a deo prihoda od utakmice Partizan - Efes takođe je usmeren na pomoć u radu ove Fondacije.

Takođe, unikatni retro dresovi sa te utakmice, uskoro će se naći na humanitarnoj licitaciji, saopštio je Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading