LUDILO! Potpisao pa se OGLASIO - Vilijams Gos je UDARNA VEST!

Autor: Republika

Sport

29.09.2021

16:08

Američki plejmejker Najdžel Vilijams Gos, u opširnom intervjuu za "Jurohups", izneo je svoje prve utiske o svom novom klubu, Realu iz Madrida.

Starsport

Oglasio se Najdžel Vilijams Gos

Naime, nekadašnji organizator igre beogradskog Partizana fasciniran je prestonicom Španije, a poručio je da jedva čeka da zaigra u dresu "kraljevskog kluba".

Čoveče, ovde je sjajno. Madrid je sjajan grad i baš je onakav kakvim su mi ga opisivali. Sviđa mi se početak saradnje sa Realom, ovde mi se rodio i sin i oženio sam se i baš sam bio zauzet tokom prethodnih nekoliko meseci. Osvojili smo superkup Španije nedavno i to je bila prava ludnica. To je istorija Real Madrida. Moraš da se boriš i da pronađeš način da pobediš kada je teško. Ne zanima te koliko su ti šanse male i šta je potrebno da uradiš samo moraš da pobediš. To je moj prvi trofej sa ovim klubom i to nakon zaostatka od 19 poena u trećoj četvrtini. Ludilo - izjavio je Amerikanac.

Podsećanja radi, 27-godišnjem Gosu Partizan je bio prvi klub u Evropi, potom se preselio u Jutu Džez, a nosio je još i opremu Lokomotive iz Kubana.

Komentari (0)

Loading