PEŠIĆ ZVANIČNO PREDSTAVLJEN: Verujte u nas, dajte nam podršku - BIĆE REZULTATA!

Autor:

Sport

29.09.2021

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni košarkaški stručnjak Svetislav Pešić je zvanično preuzeo funkciju selektora košarkaške reprezentacije Srbije.

Republika

Foto: pritnscreen/KSS

Svetislav Pešić zvanično predstavljen

Pešić je na mestu selektora zamenio Igora Kokoškova, koji se nakon neuspeha u kvalifikacijama za Olimpijske igre vratio u NBA ligu.

Selektor se obratio prisutnim predstavnicima medija.

- Sada smo došli ovde ponovo. Radujem se novom izazovu i što sam ponovo trener reprezentacije. Imam neka iskustva, ali što se kaže zaboravi iskustvo ako ne znaš kako da ga iskorištiš. Ja ću se truditi da svoje iskustvo stavim na rapsolaganje reprezentaciji. Siguran sam u ono što znam, a to je da što se tiče predsednika KSS Predraga Danilovića i direktora reprezentacije Dragana Tarlaća da će mi pružiti podršku. Mislim da smo se dobro našli. Ono što ste želeli, dobili ste. Košarka treba da pripadne košarkašima. Svi smo bili košarkaši, iz tog sveta smo. Oslonite se malo na nas, dajte nam podršku, pa će biti i rezultata- rekao je proslavljeni stručnjak.

Najavio je povratak u Srbiju.

- Sada ću ovde provoditi najveći deo vremena i raditi na košarci. Srećan sam kad sam ovde. Kada je čuo za ponudu, sin me je pitao šta čekam. Žena Vera mi je rekla da nam fali samo olimpijska medalja- rekao je Pešić.

On će predvoditi naš nacionalni tim već u novembarskom prozoru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2023, kada će Srbija 25. novembra dočekati Letoniju, dok će tri dana kasnije gostovati Belgiji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading