ON GA NAJBOLJE POZNAJE: Legenda reprezentacije BEZ dlake na jeziku o Pešiću!

Autor:

Sport

28.09.2021

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni reprezentativac naše zemlje Vlado Šćepanović prokomentarisao je povratak Svetislava Pešića na klupu nacionalnog tima.

Republika

Foto: Starsport

Povratnik na klupu Srbije Svetislav Pešić

Bivši igrač i trener Partizana izrazio je uverenje da je Kari najbolji mogući izbor za naslednika Igora Kokoškova, koji je napustio "orlove" nakon debakla u kvalifikacijama za Olimpijske igre.

- Kari ima iskustva sa preuzimanjem reprezentacije posle neuspešnih godina i onda pravljenja velikih rezultata. I ta 2001. se desila posle neuspeha na Olimpijskim igrama u Sidneju, kada je osvojeno šesto mesto“, rekao je Vlado Šćepanović. „Možemo da povučemo paralelu sa ovom situacijom sada - dolazi na klupu posle neuspešnog rezultata u kvalifikacijama za Olimpijske igre. On ima veliki kredibilitet, iskustvo i znanje da u ovoj situaciji pokuša da uradi ono što svi očekuju od njega. A to je da se nacionalni tim Srbije vrati na staze uspeha - poručio je Šćepanović za "Mocartsport".

Republika

Foto: Starsport

Šćepanović o Pešiću - pravi izbor

Podsetimo, Srbija je porazom od Italije ostala bez OI, a slede izazovi u borbi za Evropsko prvenstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading