BOBI ŠOKIRAO AMERIKANCE: Prozvao sve POZERE sa Instagrama!

Autor: Republika

Sport

28.09.2021

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boban Marjanović svaku letnju pauzu provodi u rodnoj kući u selu Boljevac pokraj Rtnja.

Republika

Foto: Starsport

Boban Marjanović

Čudo je da NBA igrač i reprezentativac nosi džakove i vozi traktor, ali Marjanović ne krije da ga to ispunjava i da je to zaista njegov život:

- Deci stalno ponavljam da ne odustaju. Videli ste svi moje fotografije sa sela. To je moj život. Ja to zaista radim kada odem, nisu to slike za Instagram. Veru niko ne može da nam oduzme - poručio je Marjanović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boban Marjanovic (@boban)

Marjanović je postao jedan od najprepoznatljivijih NBA igrača, tako da je uspeo da dogura i do Holivuda. Otkrio je da li će doći do nove saradnje sa Kijanu Rivsom:

- Bilo bi dobro da se desi. Nije zainteresovan za glumu sada. Možda se predomisli. Bilo bi stvarno sjajno da budemo u filmu zajedno.

Srpskog gorostasa u Dalasu čeka upoznavanje sa Džejsonom Kidom:

- Uzbuđen sam što ću raditi sa jednim od najboljih igrača ikada. Može da nam prenese svoje znanje i jedva čekam da učim od njega. Ima prsten i kao igrač i trener i to je veoma važno. Siguran sam da ćemo uživati na terenu. Što se mene tiče, dobro izgleda sve na početku, sada kreću trening kampovi i treba ostaviti što bolji utisak - zaključio je Marjanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading