MOMENAT KOJI SU SVI ČEKALI: Veliki dan za Željka Obradovića!

Autor: Republika

Sport

27.09.2021

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana večeras od 18 sati igraju protiv Zadra na gostovanju u prvom kolu regionalne ABA lige.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović

Trener Željko Obradović rekao je da njegov tim mora da odigra veoma dobro i koncentrisano ukoliko želi da pobedi u dvorani "Krešimir Ćosić".

- Specifična utakmica zato što je prva. Mislim da igrači sa velikom željom iščekuju početak prvenstva i ABA lige. Radili smo na veoma dobar način i sad je najvažnije da to pokažemo na terenu. Gledali smo i analizirali Zadar, ekipu koju u svakom pogledu poštujemo i moraćemo da igramo veoma dobro i veoma koncentrisano ukoliko želimo da napravimo dobar rezultat u Zadru - rekao je Obradović, koji će po povratku u Partizan debitovati u ABA ligi.

Crno-beli su put Dalmacije krenuli bez Rodionsa Kuruksa, koji je zaražen korona virusom, dok će sve ostale igrače Obradović imati raspolaganju, a kapiten Rade Zagorac kaže da gostovanje neće biti lako.

- Tradicionalno dobra atmosfera tamo poništava neki kvalitet trenutni i već po navici pravi zahtevno gostovanje. Zadržali su većinu tima od prošle godine, što znači da vrlo dobro jedni drugima poznaju navike, nadogradili su to sa nekoliko novih, dobrih i iskusnih igrača. Ubeđen sam da žele da nas pobede - istakao je Zagorac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading