SVE JE DOBRO PROŠLO: Danilo Nikolić se oglasio nakon životne bitke!

Autor: Republika

Sport

26.09.2021

12:31

Reprezentativac Crne Gore i košarkaš Budućnosti, Danilo Nikolić preživeo je pravu dramu u poslednjih nekoliko nedelja.

Starsport

Danilo Nikolić

Podsetimo se, Nikolić je početkom ovog meseca kolabirao na treningu i hitno je prebačen u Klinički centar Crne Gore. Pet dana nakon toga operisan je u Istanbulu.

On se sada oseća dobro, a nakon traumatičnog perioda oglasio se na društvenim mrežama. 

- Dragi moji prijatelji, braćo, ekipo, navijači, familijo,

Ni sam ne znam kako da vam se svima zahvalim, na svoj podršci, na svoj ljubavi i pažnji, koju ste pokazali prema meni u ovom trenutku, koji se dese tako naglo i za koje nas život ne može pripremiti.

Pre svega želeo bih da ze zahvalim mojim saigračima, na tome što su sve ovo zajedno sa mnom prošli, što su još jednom pokazali da smo poodavno više od obične ekipe. Zahvalio bih našem stučnom štabu što su pokazali ogromno srce. Takođe, veliko hvala našim fizioterapeutima i doktorima za sve što su učinili u prethodnih dve nedelje.

Hvala puno upravi Kluba, predsedniku Draganu Bokanu, na brzoj reakciji, na svemu što su uradili i obezbedili meni i mojoj familiji.

Zahvalio bih posebno Varvarima, našim navijačima i simpatizerima. Sve nas uhvati emocija, nekad i luda, temperamentan smo narod, ali sve poruke podrške koje sam dobio od našeg najvatrenijeg jezgra, daju snagu, daju energiju, da se vratim što pre i da zajedno slavimo. Veliko vam hvala na sinoćnoj pesmi!

Zahvalio bih i svim navijačima protivničkih ekipa, kao i upravama svakog ABA ligaškog kluba, na bodrenju tokom ovog perioda.

Nadam se da ćemo se uskoro vratiti i vi na tribine i ja na teren, a onda će doći i ta neka utakmica, egal, i poslednji sekundi meča i… Voli vas sve vaš Dačo - piše u poruci Danila Nikolića.

Komentari (0)

Loading