OBRADOVIĆ ANALIZIRAO HRVATE: Postoji samo jedan način na koji Partizan može da pobedi!

Autor: Republika

Sport

26.09.2021

12:04

Ekipa Partizana će ovog ponedeljka konačno započeti svoj put u ABA ligi, koju navijači crno-belih sa nestrpljenjem očekuju još od dolaska Željka Obradovića na klupu trofejnog kluba.

Starsport

Željko Obradović

Prvi duel u regionalnom takmičenju crno-beli će odigrati u Zadru.

Duel u Dalmaciji igra se u ponedeljak, a Partizan putuje danas i ostaje u Hrvatskoj čitavu sedmicu budući da u 2. kolu igraju protiv Splita. 

Podsetimo se, Željko Obradović neće moći da računa na Rodionsa Kuruca. Letonac je pozitivan na Kovid 19 i propustiće start sezone.

- Specifična utakmica zato što je prva. Mislim da igrači sa velikom željom iščekuju početak prvenstva i naše lige. Radili smo poslednju sedmicu na veoma dobar način i sad je najvažnije da to pokažemo na terenu. Gledali smo i analizirali Zadar, ekipu koju u svakom pogledu poštujemo i moraćemo da igramo veoma dobro i veoma koncentrisano ukoliko želimo da napravimo dobar rezultat u Zadru - poručio je Obradović. 

Novi kapiten crno-belih Rade Zagorac je pred meč u Zadru istakao da Partizan ne sme da potceni bilo koga, te da su gostovanja u Zadru i Splitu tradicionalno teška. 

- I u predsezoni smo dosta puta pominjali da su to dva gostovanja koja nas očekuju na samom startu,  (Zadar i Split prim. aut) Tradicionalno dobra atmosfera tamo poništava neki kvalitet trenutni i već po navici pravi zahtevno gostovanje. Zadržali su većinu tima od prošle godine, što znači da vrlo dobro jedni drugima poznaju navike, nadogradili su to sa nekoliko novih, dobrih i iskusnih igrača. Ubeđen sam da žele da nas pobede - istakao je Zagorac. 

Utakmica Zadar - Partizan na programu je u ponedeljak od 18.00 sati.

Komentari (0)

Loading