NI IZ PODGORICE, NI IZ LJUBLJANE: Večitima stigla NEOČEKIVANA PRETNJA uoči starta ABA lige!

Autor:

Sport

24.09.2021

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Igokee Dragan Bajić puca od samopouzdanja pred start ABA lige.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa Večitog derbija - duel Davidovca i Zagorca

Bajić je, uoči okršaja sa Čačanima, poručio da želi da se njegovog tima svi plaše, uključujući i glavne favorite za osvajanje "prstena" na Jadranu, Partizan i Crvenu zvezdu.

Ono što želim kada je u pitanju ova sezona je da ponovo košarkaška javnost ima mišljenje da Igokea igra najlepšu košarku. Želim da se mog tima svi plaše kako ovi timovi koji su okupili moćne rostere, tako i svi ostali - rekao je Bajić, a potom se posvetio duelu sa Borcem.

Republika

Foto: Starsport

Dragan Bajić

- Prva utakmica je s Borcem, tim koji je promenio roster i sigurno je da zaslužuju maksimalan respekt. Nismo imali puno materijala za pripremu utakmice, ali šta je tu je. Moramo se okrenuti individualnim kvalitetima njihovih igrača, dosta su se pojačali, u poslednjih par dana doveli su dva nova igrača.

Ekipa iz Republike Srpske suočava se sa ozbiljnim kadrovskim problemima, u vidu izostanka čak šestorice važnih igrača.

Starks je pod injekcijama i medicinski tim ulaže maksimalne napore da što kompletniji izađemo u prvom kolu... Međutim, ja sam čovek koji gleda samo pravo i koji se ne plaši ničega, pun sam samopouzdanja i tako i ulazim u ovu sezonu što želim i da prenesem na svoje igrače - apostrofirao je Dragan Bajić.

Podsetimo, meč Igokea - Borac na programu je u subotu od 17 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading