OBRADOVIĆ GA SILNO ŽELEO, A ON SE VRATIO: Bivši reprezentativac Srbije OTKRIO gde završava karijeru!

Autor:

Sport

24.09.2021

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Budućnosti Vladimir Micov svestan je godina u kojima se nalazi, kao i da je kraj karijere blizu.

Republika

Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović nije uspeo da dovede Vladimira Micova u Humsku

On je ovog leta pojačao redove Podgoričana, iz Milana sa kojim je nastupao na Fajnal-foru Evrolige, a rekao je da u "Morači" polako završava košarkašku priču.

Spekulisalo se da Micova želi i Partizan, odnosno povratnik na klupu crno-belih Željko Obradović, ali je on ipak stigao u prestonicu Crne Gore.

- Kada čujem deceniju, zvuči kao da sam mator, mada se ne osećam tako. Verujem u Boga na neki svoj način, da je tako želeo. Počeo sam internacionalnu karijeru, došao u Podgoricu, tu završavam. Ne u smislu da ću završiti karijeru, već da polako završavam, ne postavljam se mentalno da je to moja zadnja sezona - izjavio je Micov za crnogorski Mondo, pa je proanalizirao kvalitet regionalnog takmičenja:

Republika

Foto: Profimedia

Micov oduševljen povratkom u "Moraču"

- Vidim da svi govore da je ABA liga nikad jača ove sezone. Zvezda ima dosta povratnika, Obradović se vratio u Partizan i doveo velika imena. Tu je Cedevita koja mrsi konce, Igokea, Mornar koji se izdigao. Biće zanimljivo. Budućnost je uvek u vrhu, igrala je bar finale. Ima dosta timova, ulog je Evroliga, ambicije su najviše - zaključio je Vladimir Micov.

Podsetimo, Micov igra na poziciji "tri", ima punih 36 godina, a plavi dres nosio je u periodu od 2005-2009. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading