POTPIS, PA BURA: Bili Beron je GLAVNA TEMA na Malom Kalemegdanu!

Autor:

Sport

23.09.2021

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši igrač Crvene zvezde Bili Beron je pričao Ostinu Holinsu o crveno-belima i atmosferi koju navijači prave na utakmicama.

 

Republika

Foto: KK Crvena zvezda

Ostin Holins na pripremnom meču Crvene zvezde

Bili Beron i Ostin Holins su bili saigrači u Zenitu iz Sankt Peterburga protekle sezone.

- Ostin mi je pisao nekoliko puta i mnogo sam mu pričao o Crvenoj zvezdi i mom iskustvu tamo, recimo o ludim navijačima. Košarkaško iskustvo je tamo mnogo drugačije nego u 99 odsto Evrope zato što oni zaista vole košarku. Moraš da znaš da mnogo očekuju od tebe i da se spremiš za to. Imaćeš verne navijače sa velikim očekivanjima- rekao je Beron za "BasketNews".

Međutim, ispričao mu je o pritisku koji je osećao dok je igrao za beogradski klub.

Foto: Starsport

Bivši igrač Crvene zvezde Bili Beron

- Bilo je ekstremno stresnih utakmica, srećom moj tim je bio na pobedničkoj strani. Zato sam izuzetno zahvalan na tom iskustvu, svaki košarkaš koji voli košarku hoće da igra tamo, da oseti te emocije i energiju.

Berona su novinari pitali da li pamti neke čudne momente, koje je proživeo u karijeri.

- U Beogradu sam bio izložen čudnim situacijama, sa atmosferom i stvarima kao što su upaljači koji se ubacuju na teren. Čudni momenti poput toga zapravo postaju normalni. Čudno je kada se završi i prođe malo vremena- zaključio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading