JOKIĆEV SAIGRAČ ŠOKIRAN: Nikolina braća su KAO MAFIJAŠI, svaki drugi meč hoće da se tuku!

Autor:

Sport

22.09.2021

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saigrač Nikole Jokića u Denver Nagetsima, Majkl Porter Džunior je tokom intervjua pred početak sezone govorio o srpskom centru, a usput se dotakao njegove braće, Nemanje i Strahinje.

 

Republika

Foto: Starsport

Nikola Jokić sa braćom

Majkl Porter Džunior je malo je reći šokiran ponašanjem Jokićeve braće koji ga bodre na svakom meču u najjačoj ligi sveta.

Poznato je da Nikola u Americi živi blizu Nemanje i Strahinje i da mu oni mnogo pomažu u karijeri, a Amerika ih je upoznala kada su hteli da ulete na teren tokom jedne čarke na meču Denvera

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Majkl Porter Džunior

Porter je otkrio da se često dešava da žele da uskoče na teren i da se obračunaju sa sudijama. 

- Čoveče, njegova braća su kao mafijaši! Oni su toliko drugačiji od njega, oni će skoro svaku drugu utakmicu pokušati da upadnu na meč da se potuku. Pretpostavljam da su oni velika stvar tamo u Srbiji, ali oni su tako drugačiji od Jokića, oni ga paze, oni su kul momci- rekao je Porter. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
kiki

22.09.2021 20:43

Jokiceva braca ,,Velika stvar u Srbiji,, ja prvi put cujem i da ima bracu. U Srbiji su veliki oni koji se bore za Srbiju a ne oni koji se stede za americke klubove.