ŽELJKOV POZIV SE NE ODBIJA: Oglasilo se Partizanovo NAJVEĆE letnje pojačanje!

Autor: Republika

Sport

22.09.2021

14:02

Kevin Panter, ogromno letnje pojačanje Partizana, u razgovoru za klupsku televiziju objasnio je zbog čega je potpisao baš za crno-bele.

Starsport

Trener Partizana Željko Obradović tokom meča sa Efesom

Amerikanac sa srpskim pasošem je poručio da se raduje saradnji sa Željkom Obradovićem, jer je sa srpskim stručnjacima imao odličan odnos tokom cele karijere.

- Sviđa mi se. Uzbuđen sam. Imali smo dobre pripreme. Pokušavamo da stvorimo najbolju moguću hemiju. Od kako smo počeli sve je pozitivno, sve je dobro. Moramo da popravimo neke stvari, ali dobro, tek su pripreme. Nastavljamo da radimo. Biće duga godina.

Partizan je tokom priprema imao par provera sa klubovima iz Evrolige, što je stepenik iznad onoga što ih očekuje od jeseni u Evrokupu.

- Da, može se reći. Igrali smo protiv evroligaških timova, sa kojima nećemo igrati tokom ove sezone. Ovo su nam bili najteži protivnici i dobro je da vidimo gde smo u odnosu na njih. Završavamo pripreme, poslednje su nam utakmice i fokusirani smo na početak sezone.

Neverovatno! Iskreno, ostao sam bez reči. A nadam se da će toga biti još više. Tek su pripreme. Jako mi se svidelo i ne mogu da dočekam da sezona počne.

Za kraj, Panter se dotakao i povratnika na klupu Željka Obradovića.

- Imao sam ih četvoricu? Trojicu - Željko, Saša i Šakota. Sviđaju mi se, uz to imam i srpski pasoš. Suđeno mi je, imam dosta dobrog iskustva sa srpskim trenerima. Pobeđivao sam sa svim svojim srpskim trenerima. Sa Đorđevićem sam osvojio Ligu šampiona. Sa Šakotom kup i Ligu šampiona. Videćemo šta će biti sa Željkom sada. Za sada je sve dobro, pozitivno i sviđa mi se - zaključio je Kevin Panter.

Komentari (0)

Loading