GROBARI POBESNELI: Kako sme OVO da se desi u timu Željka Obradovića!

Autor:

Sport

19.09.2021

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Partizana sinoć je poražen od domaćina Panatinaikosa u Atini u napetoj završnici meča koji je stigao i do produžetaka.

Republika

Foto: Starsport

Obradović to nikada ne dopušta

Crno-beli su izgledali zaista moćno u prvih 20 minuta igre, vodili su sa 48:31 na poluvremenu i izgledalo je da će se bez većih problema plasirati u finale turnira ''Pavlos Janakopulos''.

Međutim, drugo poluvreme pokazalo je da i dalje u igri ekipe Željka Obradovića postoje slabosti koje su Atinjani umeli da iskoriste i posle produžetka su slomili otpor crno-belih.

Prve utiske posle sinoćnje utakmice u razgovoru za klupsku televiziju izneo je kapiten Partizana Rade Zagorac.

- Kvalitetna provera, nešto što nas očekuje već na startu ABA lige, u Zadru, gde je već poslovično dobra atmosfera iz godine u godinu. Dobra priprema, svakako. Ne bih da budem koncentrisan na sam rezultat u predsezoni, jer to često ume da zavara i mnogo pobeda bez problema u utakmicama. Tako da je ovo dobra provera i dosta toga što može da se nauči - uverava Zagorac.

Slično razmišlja i Uroš Trifunović, koji je u svojoj izjavi priznao nešto što trener Obradović sigurno ne želi da se deešava njegovom timu - opuštanje.

- Prvo poluvreme zaista sjajno smo odigrali, pogađali šuteve, dobra odbrana, u drugom smo se opustili, jednostavno. Nismo igrali odbranu na nivou iz prvog. Onio su pogađali šuteve i stigli su nas. To je sport. Popravićemo greške i želimo da se pokažemo u pravom svetlu - istakao je Trifunović.

Partizan će danas od 16 časova igrati za treće mesto protiv nemačkog Ulma, a u finalu pomenutog turnira igraće Efes i Panatinaikos tri sata kasnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading