SUZE U ATINI: Pao nakon produžetaka PREOKRENUO Partizan!

Autor:

Sport

18.09.2021

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski Partizan poražen je u polufinalu pripremnog turnira u Atini, bolji od srpskog tima bio je domaćin Panatinaikos u OAKA Areni, rezltatom 85:89 u korist grčkog tima (20:14, 28:17, 20:28, 12:21, 5:9)

Republika

Foto: KK Partizan

Obradović uvek ima rešenje

Udarnički su krenuli crno-beli u ovaj meč i nakon odigranih prvih 10 minuta stvorili prednost od +6 poena. 

Dobra igra izabranika Željka Obradovića nastavila se i u drugoj četvrtini u kojoj se prednst srpskog tima dodano uvećavala, o tome govori i podatak da su crno-beli u drugoj četvrtini ubacili skoro 30. poena. 

Partizan je na poluvreme otišao sa +17 razlike (48:31)

 

 

U drugom poluvremenu imao je Partizan je nastavio sa soldnom igrom ali ritam podiže i Grčki tim koji je uspeo da dobije treću četvrtinu 28:20 i tako se rezultatski maksimalno približi ekipi Parnog valjka da bi na 5. minuta do kraja meča uspeo da preokrene crno-bele i meč uvede u napetu završnicu.  

Poen za poen igralo se u poslednjih 4 minuta, ekipa Paoa imala je +5 (78:73), međuti Parni valjak je uspeo da rezultatski ostane u trci. 

U poslednjim sekundama meča, pri rezultatu 80:80 Pao je ispustio poslednji napad te je meč otišao u produžetke. 

 

Ipak, bolji su i u nastavku bili domaćini koji su ovom pobedom zakazali meč u finalu sa aktuelnim prvakom Evrope - Anadolu Efesom koji je ranije u toku dana pobedio ekipu Ulma sa 88:69 (24:25, 18:17, 26:11, 20:16). 

Dok će Partizan odmeriti snage sa Ulmom u utakmici za treće mesto sutra od 16 časova.

 

 

 

Treba napomenuti da i da je pred početak same utakmice pušten video klip koji je specijalno napravljen za Željka Obradovića uz velike ovacije svih prisutnih.

OAKA Arena je kasnije zaćutala na jedan minut i to u čast pokojnom Dušanu Dudi Ivkoviću koji je preminuo u četvrtak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading