BIO JE IKONA KOŠARKE: Reči Grega Popoviča o Dudi KIDAJU DUŠU (FOTO)

Autor:

Sport

17.09.2021

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dan nakon smrti legendarnog košarkaškog trenera, Dušana Dude Ivkovića, ne stišavaju se reakcije sa svih strana sveta. Poslednji u nizu oglasio se i čuveni trener San Antonija i korašrkaške reprezentacije Amerike, Greg Popovič.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Greg Popovič je davno priznao da "potkrada" Dudu

Popovič se na Tviteru oprostio od proslavljenog stručnjaka napominjući da je otišao čovek koji je košarku podigao na najviši nivo.

- Dušan Ivković je ikona košarke. Njegova ličnost je vanvremenska, a on je bio gospodar ovog sporta. Moje vreme provedeno sa Dudom, bilo u Evropi ili Sjedinjenim Američkim Državama bilo je ispunjeno čudesnim trenucima i imati njega u društvu bilo je nešto posebno. Moje najiskrenije saučešće Neni i čitavoj porodici u ovim teškim vremenima - poručio je Popovič.

 

 

Treba napomenuti i da Greg nikada nije krio koliko ceni srpske trenere, posebno Dušana Ivkovića i Željka Obradovića i da se nije libio da od njih "ukrade" pojedine akcije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading