UDARNA VEST NA PORTALIMA U REGIONU: Evo kako Hrvati i Bosanci pišu o odlasku Dude Ivkovića! (FOTO)

Autor: Republika

Sport

16.09.2021

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest od iznenadnoj smrti proslavljenog košarkaškog trenera Dušana Dude Ivkovića zauzima centralno mesto u sportskoj rubrici u medijima u regionu, otkriva Republika.

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Portali u regionu pišu o odlasku Dude Ivkovića

Gotovo da nema značajnijeg medija u regionu koji na udarnim mestima nije istakao tužnu vest o iznenadnoj smrti košarkaškog trenera i po mnogima oca srpske i jugoslovenske košarke Dušana Dude Ivkovića.

Bosanski Avaz na naslovnoj strani portala objavio je tekst sa naslovom "Preminuo legendarni košarkaški stručnjak Dušan Ivković", dok se u samom tekstu podseća na najvažnije podatke iz Ivkovićeve bogate biografije.

Portal Klix.ba takođe prenosi vest o smrt Ivkovića, a tekst je plasiran na jednom od udarnih mesta sa naslovom "Preminuo Duda Ivković, jedan od najvećih košarkaških trenera svih vremena".

I mediji u Hrvatskoj značajnu pažnju posvećuju odlasku košarkaške legende.

Jutarnji list objavio je članak pod naslovom: "Preminuo jedan od najvećih evropskih trenera, čovek koji je Jugoslaviju odveo do svetskog zlata".

I portal Index.hr preneo je vest o Dudinoj smrti.

Podsetimo, kako je Republika već pisala, Ivković je preminuo u 77. godini života od posledica vode u plućima i herpsa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading