LEGENDA JUGOSLOVENSKE KOŠARKE U KUĆI SLAVNIH: Džordan ga UVEO, Divac i Rađa iz publike ispratili EMOTIVNI GOVOR!

Autor: Republika

Sport

12.09.2021

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ikone evropske i svetske košarke Toni Kukoč primljen je u košarkašku Kuću slavnih u Springfildu.

Republika

Foto: youtube.com/NBA

Uveličali svečanost - Majkl Džordan, Vlade Divac i Dino Rađa

Dugo se čekalo na konačni ulazak legendarnog Kukoča u društvo najboljih pojedinaca na košarkaškom terenu, koji su postavili standarde i obeležili određenu eru igre pod obručima.

Rođeni Splićanin je bio neizostavan deo moćnih Čikago Bulsa sa Majklom Džordanom i Skotijem Pipenom, uz koje je nosio tim do tri vezane titule u drugom polovini devedesetih.

Tokom govora u Springfildu spomenuo je sve najzačajnije osobe za njegov rast i uspehe u karijeri, od porodice, preko trenera i slavnih saigrača. Kako ceremonija nalaže, pred govornicu i zvaničan ulazak u Kuću slavnih su ga dočekali već primljeni članovi po njegovom izboru, a to je u Tonijevom slučaju bio najveći svih vremena Majkl Džordan.

Dok je tekao govor, Toni je istakao velika imena poput Dražena Petrovića, Dude Ivkovića, Svetislava Pešića, zatim prisutnih Dina Rađe i Vlada Divca i od NBA imena Džordana, Pipena, te trenera Fila Džeksona.

Uz njega su u ovogodišnjoj generaciji i Kris Veber, Ben Valas, Kris Boš, Pol Pirs od igrača, Bil Rasel i Rik Adelman od trenera i košarkašice Luren Džekson i Jolanda Grifit.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading