ČOVIĆ RAZVEZAO JEZIK: Obradović je najveće RAZOČARENJE!

Autor:

Sport

09.09.2021

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek košarkaškog kluba Crvena zvezda, Nebojša Čović otvoreno je pričao o mnogim temama u opširnom razgovoru za BiHbasket. Kao tema su se našle i Željko Obradović ali i najveće razočaranje sa Malog Kalemegdana.

Republika

Foto: Tanjug

Čović ne može da oprosti Obradoviću

Čović se najpre dotakao angažmana Željka Obradovića, odnosno njegovog povratka u KK Partizan.

- Željko Obradović jedan od najboljih ako ne i najbolji trener u košarci. Veže nas izuzetno prijateljstvo. To ne znači da treba da se predamo i kažemo stigao Željko u Partizan i sve je gotovo. Ovo nam je dodatna motivacija. Maksimalno se koncetrišemo na teren, i jedan deo koncetracije ostaviti i van terena. Naš odnos se ne može poremetiti. Ako se nastave divljanja navijača, verujem da će Željko reagovati, što ranije nije bio slučaj. Što se mene tiče ja ću uvek odreagovati - ističe Čović.

Foto: Starsport

Saša Obradović i Nebojša Čović

Takođe je prokomentarisao i angažman Saše Obradovića, kome Zvezda duguje još 100.000 evra, te je konstatovao kako je "Saša za njega veliko razočarenje".

- Najviše me pogodilo ogromno razočaranje sa Sašom Obradovićem. On nas direktno košta 650.000 evra. Nije on pao s neba, mi smo ga doveli. Tek nisam očekivao da će naplatiti za četiri meseca maltene ceo svoj ugovor. To je ponajmanje što smo mogli očekivati. To je za mene jedno novo iskustvo, čovek se uči dok je živ. Nisam kontaktirao sa Obradovićem, kontaktirao ga je direktor Filip Suntrulić. Nisam mogao sebi da dozvolim sebi takav kontakt. Za mene je on igračka legenda kluba. Kada prestanete da igrate vi menjate teren, gde su druga pravila, znanja i škole - ističe Čović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading