ČOVIĆ IZNEO PRLJAV VEŠ KSS-A: Danilović i Kokoškov uopšte ne razgovaraju (VIDEO)

Autor:

Sport

08.09.2021

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovih dana, glavna košarkaška vest bila je vezana za smene u Košarkaškom savezu Srbije. Tačnije o dolasku novog selektora reprezentacije a najčešće se spominje ime Svetislava Pešića.

Republika

Foto: Starsport

Kokoškov i Danilović u sukobu

O svemu ovome pričao je Nebojša Čović, prvi čovek Crvene zvezde koji je žestoko kritikovao rad Saveza, ali otkrio i da postoji tihi sukog.

- KSS ima veliku pomoć države i šteta je što to nije iskorišćeno na pravi način. U Savezu imate 40 zaposlenih, a da niko nije trener. Nije dobro ako nema razumevanja između prvog čoveka Saveza i selektora, a to je sada slučaj. Da li će mi zameriti ovo neko, pravo da vam kažem ne interesuje me. Žao mi je što se sve ovo događa - istakao je Čović u intervjuu za BiHbasket.

Zatim je usledilo pitanje kakav je sukob u pitanju između predsednika košarkaškog saveza Srbije Predraga Danilovića i odlazećeg selektra A reprezentacije Igora Kokoškova.

- To je tiho  ignorisanje, o tome se ne priča. Napomenuo sam ga jer znam šta se dešava Kokoškovu, a u nekoj meri i Đorđeviću. To ne valja, ako je tako smenite ga. Zamislite sada da Dejan Radonjić i ja sada ne razgovaramo. Kao kada bih ispario, da se ne pojavljujem nigde, nego me ima samo na utakmici. Ljudi to primete - zaključio je Čović istakavši da bi Kari Pešić bio idealno rešenje za klupu Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading