TOMAŠEVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Danas ne bih prešao iz Zvezde u Partizan!

Autor:

Sport

08.09.2021

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni košarkaški reprezentativac Dejan Tomašević ovih dana dao je zanimljiv intervju po pitanju klupske karijere, ali i današnjem odnosu sportista prema nacionalnom timu.

Republika

Foto: Starsport

Tomašević otvoreno o svemu

Jedna od tema razgovora u podkastu "Sport light" bila je i njegova odluka da pređe iz Zvezde u Partizan.

- Nedavno sam pričao sa suprugom, mislim da ne bih smeo to da uradim danas. Ponavljam, bio je to najbolji potez u karijeri. Bilo je stresno. Hvala Bogu nisam imao nikakve posledice. Sa te igračke strane sam napravio najbolji mogući potez - istakao je Tomašević.

Legenda srpske i jugoslovenske košarke osvrnula se zatim i na priču o reprezentaciji.

Podsetimo se, “Orlovi” nisu izbotili plasman na ovogodišnje Olimpijske igare, a dosta polemike se podiglo oko otkaza pojedinih igrača poput Nikole Jokića.

Legendarni igrač smatra da je problem dublje prirode.

- Ova generacija 2001/2002 je poslednji izdanak stare eks-Ju škole. Neki osećaj pripadnosti ne primećujem. Ne primećujem to ni kod svoje dece, siguran sam da to nije i kod košarkaša i ostalih sportista. Njih treba vezivati na neki drugi način. Žao mi je što oni nemaju taj osećaj. Bez obzira na te klupske uspehe, kada god razmišljam o karijeri, prvo sećanje je uvek vezano za reprezentaicju - jasan je Tomašević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading