OBRADOVIĆ SE OTVORIO HRVATIMA: Evo da li se VRAĆA u reprezentaciju!

Autor: Republika

Sport

07.09.2021

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Željko Obradović je dao intervju za hrvatski postal "Jutarnji.hr" u kom je upitan da li je moguće da se vrati na kormilo reprezentacije Srbije.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović

Počele su splekulacije da se Svetislav Pešić vraća na mesto selektora Srbije umesto Igora Kokoškova. Izostanak sa Olimpijskih igara bio je veliki udarac po našu košarku i smena novog člana stručnog štaba Dalas Maveriksa viori u vazduhu.

Čim se spominje ime Svetislava Pešića, neizostvano je uz njega staviti i ime Željka Obradovića.

Trener Partizana je istakao za "Jutarnji.hr" da od povratka u nacionalnu selekciju nema ništa:

- Pre 16 godina sam rekao da više neću da radim sa reprezentacijom. Nekada sam radio i klub i reprezentaciju, bilo je tako sedam godina. Energije za tako nešto bih imao i danas. Međutim, Aco Petrović je kazao kako je Brazilom ovog leta trebalo sve da pripremi u 15 dana. Mi smo, tada sam bio igrač, za Igre u Seulu, zajedno bili četiri meseca i deset dana! Tu sad dolaze i te kvalifikacije tokom sezone, ne zna se ko igra, ko može, ko ne. Ljudi trebaju da sednu i dogovore se, izaberu način. Teško je sve to zajedno, ne može biti isto ako si zajedno četiri meseca i 15 dana. Imao sam ponuda od raznih reprezentacija, ali za mene je reprezentacija čast i ponos i ne mogu da zamislim da sedim na klupi neke druge reprezentacije dok igram protiv svoje zemlje. To bi mi zaista teško palo - objašnjava Žoc i dodaje:

- Kažem, to je ispričana priča. Postoje mladi treneri, treneri koji imaju kvalitet. Situacija je takva da treba prihvatiti i razumeti sve okolnosti - zaključio je Željko Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading